Artiklar

Här samlar vi tankar och inspiration kring våra kurser men också idéer från våra konsulter och deltagare. Vi brinner för ledarskap, existentiell hälsa och mångfald och hoppas att du finner glädje i din läsning!

Nominerad till Publishingpriset 2018

Läs mer

Om värdet av att reflektera över existentiella frågor

Läs mer

Existentiell hälsa, ledarskap och hopp

Läs mer

Ledarskap för mänsklig hållbarhet – boken

Går det att tala om tro, hopp och mening på jobbet? Vad betyder livsfrågorna för människors trivsel och arbetsförmåga? Allt […]

Läs mer

Kropp och ledarskap

Ledarskap och kropp, hur hänger det ihop? Anna Kimming som är leg fysioterapeut kommer att finnas med under kursen Ledarskap för mänsklig hållbarhet på Frötuna den 10 - 12 okt. Under kursen ger hon både en föreläsning och individuella konsultationer.

Läs mer

Sagt om Bilda Dialog AB

Bilda Dialog AB har fått många varma hälsningar från kunder, bland andra GfK Norm och Hela Människan. Det är vi mycket glada för!

Läs mer

Om oss

Kerstin Enlund

Kerstin Enlund är beteendevetare med trettio års erfarenhet av chef- och ledarskap främst inom idéburen sektor. Under nästan 20 år har hon som förbundsrektor lett och drivit ett omfattande förändrings och utvecklingsarbete i Studieförbundet Bilda. Kerstin har också stor erfarenhet av ordförande och styrelseuppdrag inom olika organisationer. Hon är vidareutbildad inom teologi och filosofi och är diplomerad psykosyntesterapeut vid Psykosyntesakademin samt har en musikterapeutisk utbildning. Kerstin är certifierad i bland annat Förändringens fyra rum och Value.

Åsa Ahlqvist

Åsa Ahlqvist är beteendevetare och pedagog med mångårig chefs- och ledarerfarenhet. Under de senaste 20 åren har olika chefsroller och ledaruppdrag varvats med teoretiska och praktiska fördjupningar inom ledarskap, kommunikation, hälsa och arbetsliv. Hon har också rustat sig med en rad användbara verktyg och metoder bland annat genom certifiering i Förändringens fyra rum, Value och Enneagrammet - för arbete med förändringsprocesser, värderingsbaserad utveckling och fördjupad självinsikt för individ, grupp och organisation.

Mer om oss och de vi jobbar med

Kontakta oss