Sagt om Bilda Dialog AB

Bilda Dialog AB har fått många varma hälsningar från kunder, bland andra GfK Norm och Hela Människan. Det är vi mycket glada för!

”Gfk Norm har med hjälp av Förändringens fyra rum fått tillgång till ett gemensamt språk och verktyg för att hantera ett komplext förändringsarbete.”

”Åsas och Kerstins erfarenhet av både ledarskap och metod har varit avgörande när de med stor skicklighet och entusiasm arbetat med de olika avdelningarna i företaget. Vi hade inte varit där vi är nu i vårt förändringsarbete utan metoden Förändringens fyra rum och Åsa och Kerstin.”


Anneli McCracken, COO | Insight Director Gfk Norm

GfK Norm är ett världensledande företag inom virtuella marknadsundersökningar med ca 60 anställda i Holland och Sverige. Man arbetar på en global marknad med leverantörer av snabbrörliga konsumentvaror som kunder.

 

 

”Väldigt intressant seminarium. Mycket kunniga kvinnor i panelen som delade delar av sina livsberättelser. Varmt tack”

Bilda Dialog höll seminariet ”Mänsklig hållbarhet i ledarskapet” under Almedalsveckan 2017.


Frank Åkerman, Generalsekreterare Hela Människan

Om oss

Kerstin Enlund

Kerstin Enlund är beteendevetare med trettio års erfarenhet av chef- och ledarskap främst inom idéburen sektor. Under nästan 20 år har hon som förbundsrektor lett och drivit ett omfattande förändrings och utvecklingsarbete i Studieförbundet Bilda. Kerstin har också stor erfarenhet av ordförande och styrelseuppdrag inom olika organisationer. Hon är vidareutbildad inom teologi och filosofi och är diplomerad psykosyntesterapeut vid Psykosyntesakademin samt har en musikterapeutisk utbildning. Kerstin är certifierad i bland annat Förändringens fyra rum och Value.

Åsa Ahlqvist

Åsa Ahlqvist är beteendevetare och pedagog med mångårig chefs- och ledarerfarenhet. Under de senaste 20 åren har olika chefsroller och ledaruppdrag varvats med teoretiska och praktiska fördjupningar inom ledarskap, kommunikation, hälsa och arbetsliv. Hon har också rustat sig med en rad användbara verktyg och metoder bland annat genom certifiering i Förändringens fyra rum, Value och Enneagrammet - för arbete med förändringsprocesser, värderingsbaserad utveckling och fördjupad självinsikt för individ, grupp och organisation.

Mer om oss och de vi jobbar med

Kontakta oss