Kropp och ledarskap

Anna är legitimerad fysioterapeut, MSc, specialist i OMT och lärare i Observativ Rörelseanalys. Hon är nu pensionär men fortsätter att dela med sig av sina mångåriga erfarenheter från arbetet med smärta och rörelseinskränkningar. Under rubriken
”Den flexibla kroppen minns vad själen vill glömma” berättar hon om hur vårt liv och ledarskap påverkar kroppen. Den flexibilitiet hon talar om innebär också att kroppen är förändringsbar, men det kan vara en utmaning för kroppen att:

  • Få en så optimal andning som möjligt.
  • Att återerövra den fysiska balansen i den kropp som fått sina törnar i livet.
  • Att rörelsekedjan från fötterna, knäna, höfterna, bäckenet, ryggraden, skuldrorna, nacken och upp till käklederna inte ska arbeta mer än de är avsedda.
  • Att sitta bra.
  • Att stå balanserat.

Anna kommer att finnas med under hela kursen och finns också tillgänglig för enskild konsultation för de som önskar.

Om oss

Kerstin Enlund

Kerstin Enlund är beteendevetare med trettio års erfarenhet av chef- och ledarskap främst inom idéburen sektor. Under nästan 20 år har hon som förbundsrektor lett och drivit ett omfattande förändrings och utvecklingsarbete i Studieförbundet Bilda. Kerstin har också stor erfarenhet av ordförande och styrelseuppdrag inom olika organisationer. Hon är vidareutbildad inom teologi och filosofi och är diplomerad psykosyntesterapeut vid Psykosyntesakademin samt har en musikterapeutisk utbildning. Kerstin är certifierad i bland annat Förändringens fyra rum och Value.

Åsa Ahlqvist

Åsa Ahlqvist är beteendevetare och pedagog med mångårig chefs- och ledarerfarenhet. Under de senaste 20 åren har olika chefsroller och ledaruppdrag varvats med teoretiska och praktiska fördjupningar inom ledarskap, kommunikation, hälsa och arbetsliv. Hon har också rustat sig med en rad användbara verktyg och metoder bland annat genom certifiering i Förändringens fyra rum, Value och Enneagrammet - för arbete med förändringsprocesser, värderingsbaserad utveckling och fördjupad självinsikt för individ, grupp och organisation.

Mer om oss och de vi jobbar med

Kontakta oss