En hedrande andraplats

Boken Demokratins grammatik blev tidigare i höstas nominerad till Publishingpriset 2018 i kategorin Print - handböcker/läromedel. Bilda Dialog deltog som sig bör i den spännande prisutdelningen på Berns och Chinateatern och knep en hedrande andraplats i kategorin. Det är glädjande att vi haft möjlighet att ta fram en kvalitativ produkt som står sig väl i konkurrensen bland etablerade kommunikationsbyråer, men viktigast av allt är allt att nå ut med budskapet att demokratin behövs. Och kan erövras både som arbetsform och förhållningssätt.

Författare till boken är Kerstin Enlund, Åsa Ahlqvist och Lisbeth Gustafsson (red.). Boel Algulin står för den fina formgivningen och Majsan Sundell har gjort de härliga och underfundiga illustrationerna. Boken beställs via mejl till info@bildadialog.se

Om oss

Kerstin Enlund

Kerstin Enlund är beteendevetare med trettio års erfarenhet av chef- och ledarskap främst inom idéburen sektor. Under nästan 20 år har hon som förbundsrektor lett och drivit ett omfattande förändrings och utvecklingsarbete i Studieförbundet Bilda. Kerstin har också stor erfarenhet av ordförande och styrelseuppdrag inom olika organisationer. Hon är vidareutbildad inom teologi och filosofi och är diplomerad psykosyntesterapeut vid Psykosyntesakademin samt har en musikterapeutisk utbildning. Kerstin är certifierad i bland annat Förändringens fyra rum och Value.

Åsa Ahlqvist

Åsa Ahlqvist är beteendevetare och pedagog med mångårig chefs- och ledarerfarenhet. Under de senaste 20 åren har olika chefsroller och ledaruppdrag varvats med teoretiska och praktiska fördjupningar inom ledarskap, kommunikation, hälsa och arbetsliv. Hon har också rustat sig med en rad användbara verktyg och metoder bland annat genom certifiering i Förändringens fyra rum, Value och Enneagrammet - för arbete med förändringsprocesser, värderingsbaserad utveckling och fördjupad självinsikt för individ, grupp och organisation.

Mer om oss och de vi jobbar med

Kontakta oss